Jobba hos oss

Tillsammans skapar vi
Framtidens fastigheter – för hela livet

Vi är redo!
Är du?

Jobba med oss

Vill du göra skillnad?

Ja, då kanske Länsgården är något för dig. Alla anställda på Länsgården arbetar med något som kommer att göra verklig skillnad för människor och miljö, nu och i framtiden. Att arbeta hos Länsgården innebär många utmaningar och stora möjligheter att hela tiden utvecklas i sin yrkesroll.

Vi arbetar tillsammans

För att vara framgångsrik i vårt uppdrag måste vi samarbeta. Vi arbetar i stor utsträckning i brett sammansatta arbetsgrupper. Det skapar förutsättningar för att lära sig mycket inom sitt eget område, men också möjligheten att kompetensutvecklas inom andra områden än sitt eget.

För dig som är student och söker examensarbete eller praktik

Är det dags att planera ditt kommande exjobb? Pluggar du förvaltning, fastighetsekonomi, driftteknik, IT, miljö eller någon annan utbildning som är intressant för vår bransch?

Vi söker ständigt efter nya idéer kring examensarbete och ser positivt på möjligheten att erbjuda praktik till studenter vid yrkeshögskolor, högskolor samt universitet. Om du har tankar och idéer kring ett exjobb du skulle vilja genomföra hos oss så kan vi erbjuda uppdrag inom flera olika områden. Tveka inte att höra av dig för mer information eller en intresseanmälan.

Vår ambition är att vi ska vara ett företag där du som student/praktikant kan utvecklas som person, samtidigt som du har alla möjligheter att bidra till företagets utveckling och framgång. Vi tar emot studenter i den mån det är möjligt för oss att erbjuda en meningsfull praktikperiod.

Hur gör jag om jag vill skriva mitt examensarbete eller göra min praktik hos er?

Ansökan gör du via mejl till: (maria.p.sundahl@lansgarden.se). Bifoga ett personligt brev och ditt cv när du ansöker.