Fastigheter för hela livet

På Länsgården erbjuder vi traditionella hyresrätter, möblerade lägenheter, studentboende och 55+ boende.

Är du intresserad utav att bo hos oss?

Registrera dig i vår bostadskö genom att klicka på knappen nedan.

Lägenhetshus med rött tegel, grönt plåt tak och inglasade balkonger
Ett äldre par gungar i en park tillsammans och är glada

55+ boende

Länsgården har 55+ boende för er som uppskattar den bekväma boendeformen och möjligheterna till gemensamma aktiviteter. Det finns även en bovärd på plats en gång i veckan för att ta emot synpunkter och för att avhjälpa enklare fel.

I Örebro har vi fastigheter i centrum, på norr och på Ladugårdsängen. I Karlskoga hittar ni våra lägenheter på Brickegården.

Möblerad lägenhet som Länsgården hyr ut. På bilden ser man ett vitt bord med två stolar, en svart soffa, en tavla, en lampa och ett soffbord i trä

Möblerade lägenheter

Länsgården har ett antal möblerade lägenheter som hyrs ut till företag, organisationer och privatpersoner, som har ett behov av möblerat boende i Örebro. Behovet av korttidsboende är stort inte minst från universitetet och USÖ. Lägenheterna finns i kvarteret kring Wadköping, med gångavstånd till USÖ.

Lägenheterna är till största del ett rum och kokvrå. Möjlighet finns till att erhålla städning och linnen.

Pappa och son lagar mat. De tittar genom ugnsglaset

Hyresrätter

I Länsgårdens bestånd finns hyresrätter med attraktiva lägen. I Örebro har vi fastigheter både i Skebäck, nära Stadsparken och Wadköping, samt i centrum och på norr.

Glad tjej använder sin dator och sitter i en bekväm soffa

Studentboende

Studentboende som i första hand riktar sig till de som studerar på någon sjukvårdsutbildning.

Huset har ett lugnt men centralt läge i Örebro med endast ett stenkast från Universitetssjukhuset och Campus USÖ. Det rymmer 63 bostäder från ett rum och kokvrå till tre rum och kök.  Med alternativ på storlekar kan man även välja att dela en bostad eller bo med sin familj.

I allrummet högst upp i huset har man en fantastik utsikt över takåsarna med både Slottet och Nikolaikyrkan i sikte. Detta rum går att använda som bland annat studierum eller boka för övernattning.