Vill du bli vår nya kollega? Länsgården söker fastighetstekniker!

Är du en erfaren fastighetstekniker som gärna arbetar utifrån ett tydligt fokus på hyresgästen? Vill du vara en del av ett glatt team med god sammanhållning och en tydlig vi-anda? Då hoppas vi att du söker tjänsten som fastighetstekniker hos Länsgården!

Är du en erfaren fastighetstekniker som gärna arbetar utifrån ett tydligt fokus på hyresgästen? Vill du vara en del av ett glatt team med god sammanhållning och en tydlig vi-anda? Då hoppas vi att du söker tjänsten som fastighetstekniker hos Länsgården!

Länsgården Fastigheter AB äger, förvaltar, utvecklar och nyproducerar samhällsfastigheter i hela Örebro län. Som fastighetstekniker ingår du i ett drift- och förvaltarteam under ledning av driftchef. Tillsammans verkar ni för att med affärsmässig grund och hög kundnöjdhet ansvara för löpande underhåll och felanmälningar i Länsgårdens lokaler. Alla med det gemensamma målet att leverera service i världsklass!

Rollen innebär stor frihet och eget ansvar, med fokus på att skapa bästa förutsättningar för Länsgårdens hyresgäster. Du kommer att arbeta nära dina kunder, oftast direkt ute i deras verksamhet. Därför värdesätter vi stor social kompetens, lyhördhet inför kundens behov och en proaktivitet i din problemlösning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete för att tryggt kunna fungera självgående i rollen och bidra med ett strukturerat och effektivt arbetssätt. Det kommer också skapa förutsättningar för dig att vara framgångsrik i ditt delade ekonomiska ansvar för din driftbudget, och för ditt deltagande vid framtagande av drift- och underhållsbudget.

I gengäld välkomnas du till ett sammanhang där du får möjlighet att både utveckla och utvecklas, för att förfina och förbättra det löpande arbetet. Du blir en del av ett sammansvetsat team som ställer upp för varandra och framförallt – har roligt på jobbet!

Rollen som fastighetstekniker är en tillsvidareanställning med arbetstid 07:00-16:00, beredskap/jour ingår var åttonde vecka. Placeringsort Örebro men vid behov tjänstgöring i hela länet.

Du ansöker på www.randstad.se, senast 2024-05-10. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Kajsa Björkman kajsa.bjorkman@randstad.se eller Andrea Lindh andrea.lindh@randstad.se.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Kvalifikationer
– Flera års erfarenhet av fastighetstekniskt arbete och/eller hantverkararbete, förslagsvis genom bakgrund som snickare, elektriker, fastighetstekniker eller VVS-installatör
– Förståelse för fastigheters kostnader
– Goda IT-kunskaper, inkluderat Officepaketet
– Mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
– B-körkort

Meriterande
– Teknisk gymnasieutbildning
– Handhavande av brandlarm, sprinkler och passagesystem
– Begränsad auktorisation el (tidigare BB1)
– SBA
– Kunskap kring fastigheters konstruktion och klimatskal
– Grundläggande kännedom/handhavande av fastighetsautomation
– Engelskakunskaper

Ansvarsområden
– Förebyggande och löpande underhåll, inklusive felanmälningar
– Felsökning och reparationer
– Support till kunden utifrån beställningar i form av t.ex. enklare montage eller felsökningar i telesystem
– Samordning och beställning av arbeten som utförs av entreprenörer
– Bidra till utveckling av rutiner för att skapa ett mer strukturerat arbetssätt
– Ingå i beredskapsorganisationen

Om företaget
Länsgården Fastigheter AB är ett helägt dotterbolag till Region Örebro län. Vi äger, utvecklar och förvaltar vård- och omsorgsboenden, vårdcentraler, tandvårdskliniker, seniorboenden samt bostäder och lokaler i Örebro län. Vi är idag 25 anställda.

Länsgården Fastigheter AB är idag en attraktiv arbetsgivare med stolta och kompetenta medarbetare. Vår målsättning är att bli ledande inom vård- och omsorgsboende genom bland annat nyproduktion men även förvaltning och förädling av befintligt fastighetsbestånd mot olika kundgrupper. Vi utvecklar kontinuerligt ledarskap, arbetsuppgifter och en företagskultur med tydliga mål och värderingar.

Våra värdeord är: Värdeskapande, Engagemang, Respekt, Kompetens, Ansvarsfull.